Medewerker Customer Services

(Verkoop Binnendienst)

28-32 uur per week

Welke kans ligt hier voor jou?
Een zelfstandige en veelzijdige baan! Ben jij klantgericht, flexibel en ben je een echte regelaar die kan plannen en organiseren? Wil jij bijdragen aan het vergroten van de mobiliteit en zelfredzaamheid van mensen met een fysieke beperking? Dit is een mooie kans om in een dynamisch familiebedrijf mee te groeien. Natuurlijk gooien we je niet in het diepe. Je begint met een gedegen interne opleiding, zodat je écht goed voorbereid bent om onze klanten te ontzorgen. En heb je initiatieven of ideeën? Kom maar op! Jouw ambitie is bij ons in goede handen.

Wie zijn wij?
Summit Revalidatietechniek  is een landelijk opererend en onafhankelijk familiebedrijf met meer dan 25 jaar kennis en expertise in het aanmeten en produceren van lig- en zitorthesen. Van oorsprong een orthesebouwbedrijf, maar inmiddels verzorgen we echt totaaloplossingen in lig- en zitpositionering. Met een team van ongeveer 20-25 mensen werken we voor cliënten door het hele land vanuit onze vestiging in Deventer.

Onze kernwaarden zijn: Betrokken, Kwaliteitsgericht, Ontzorgend, Verantwoordelijk en Ambitieus.

Wat ga je doen?
In de afdeling Customer Services ben je het visitekaartje van Summit. Je bent het eerste centrale aanspreekpunt voor cliënt, klant, therapeut of andere betrokkenen met vragen over onze producten, offertes en bestellingen. Jij helpt ze aan de telefoon of online met concrete antwoorden en geeft suggesties voor oplossingen bij probleemsituaties, eventueel na overleg met de collega’s van de buitendienst. Je laat eigenaarschap en een pro-actieve aanpak zien in de vlotte verwerking van de orders en de daarbij horende planning van een breed scala aan afspraken om een tijdige levering te realiseren. Gezien de nauwe samenwerking met de collega’s in het bedrijf is het essentieel om op onze locatie in Deventer aanwezig te zijn (geen thuiswerkmogelijkheden in deze functie).

Wie ben jij?
Je herkent jezelf in onze kernwaarden. Je houdt van puzzelen, van het oplossen van planningsvraagstukken en denkt daarbij altijd in mogelijkheden. Je gaat professioneel te werk en je bent stressbestendig. Verder weet je goed overzicht te houden, ben je een echte teamplayer, maar weet ook wanneer je zelfstandig te werk moet gaan. Je beschikt minimaal over een relevant MBO 4-diploma.

Wat mag je verwachten?

  • Een informele werksfeer en platte organisatiestructuur
  • Enthousiaste en gedreven collega’s
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Veel eigen verantwoordelijkheid

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Erik de Wild Propitius op 0570-541929 of management@summit-benelux.com

(aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)