Medewerker Naaiatelier (Stoffeerder)

24-38 uur per week

Welke kans ligt hier voor jou?
Een zelfstandige en veelzijdige technische baan! Ben jij nauwkeurig in je werk, gericht op de perfecte oplossing op maat en daarnaast betrokken bij de mensen om je heen? Wil jij bijdragen aan het vergroten van de mobiliteit en zelfredzaamheid van mensen met een fysieke beperking? Dit is een mooie kans om in een dynamisch familiebedrijf mee te groeien. Je krijgt een gedegen inwerktraject en veel invloed om mee te denken bij de ontwikkeling van onze producten.

Wie zijn wij?
Summit Revalidatietechniek  is een landelijk opererend en onafhankelijk familiebedrijf met meer dan 25 jaar kennis en expertise in het aanmeten en produceren van lig- en zitorthesen. Van oorsprong zijn we een orthesebouwbedrijf, maar inmiddels kunnen wij ons beter mobiliteitsspecialist noemen. We bieden naast hoogwaardige maatwerkoplossingen bij complexe zit- en ligproblematiek ook diverse mobiliteitsoplossingen zoals lichtgewicht rolstoelen en handbikes.

Onze kernwaarden zijn: Betrokken, Kwaliteitsgericht, Ontzorgend, Verantwoordelijk en Ambitieus.

Wat ga je doen?
Als Stoffeerder ben je behendig met industriële naaimachines. Onze cliënten zitten in maatwerk orthesen (zit- en ligvoorzieningen) waarvoor in het naaiatelier bekledingshoezen worden gemaakt van diverse textielsoorten. Het is daarbij belangrijk dat je netjes werkt en oog hebt voor detail. Verder worden er ook bijpassende rolstoelaccessoires zoals armleggers, hoofdsteunen en voetopvang vervaardigd waarvoor je de polstering verzorgd. Ook maken we in ons atelier verschillende positioneringsproducten zoals heupgordels, zibroeken en borstvesten. Uiteraard zijn er ook bijkomende taken zoals het op orde houden en onderhouden van jouw werkplek, de voorraad, jouw gereedschappen en apparatuur.

Wie ben jij?
Je herkent jezelf in onze kernwaarden. Je vhebt een opleiding gevolgd tot meubelstofferder of anders minimaal 3 jaar ervaring binnen de meubelstoffering. Je houdt er ook van om zelfstandig en efficiënt aan voorzieningen te werken. Je beheerst de Nederlandse taal en heb je MBO werk- en denkniveau. Ben je verder een teamplayer, ben je flexibel en heb je vakmanschap hoog in het vaandel staan? Dan pas jij perfect binnen ons bedrijf.

Wat mag je verwachten?

  • Een informele werksfeer
  • Enthousiaste en gedreven collega’s
  • Ruimte voor zelfstandigheid
  • Doorgroeimogelijkheden en vooruitzicht op een vast dienstverband
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Erik de Wild Propitius op 0570-541929 of management@summit-benelux.com