Junior medewerker / leerling Orthesetechniek en -stoffering

24-38 uur per week

Welke kans ligt hier voor jou?
Een mooie kans om een opgeleid te worden in een veelzijdige technische baan! Ben jij leergierig, nauwkeurig, en daarnaast betrokken bij de mensen om je heen? Wil jij bijdragen aan het vergroten van de mobiliteit en zelfredzaamheid van mensen met een fysieke beperking? Dit is een mooie kans om in een dynamisch familiebedrijf opgeleid te worden en mee te groeien. Je krijgt een gedegen opleidings- en inwerktraject om ons mooie vak te leren en door te groen om het zelfstandig uit te kunnen oefenen.

Wie zijn wij?
Summit Revalidatietechniek  is een landelijk opererend en onafhankelijk familiebedrijf met meer dan 25 jaar kennis en expertise in het aanmeten en produceren van lig- en zitorthesen. Van oorsprong zijn we een orthesebouwbedrijf, maar inmiddels kunnen wij ons beter mobiliteitsspecialist noemen. We bieden naast hoogwaardige maatwerkoplossingen bij complexe zit- en ligproblematiek ook diverse mobiliteitsoplossingen zoals lichtgewicht rolstoelen en handbikes.

Wat ga je doen?
Op basis van de door jouw collega’s gemaakte lichaamsafdruk maak jij onder begeleiding een geheel op maat gemaakte zit- of ligvoorziening (orthese). Daarnaast worden bijpassende rolstoelaccessoires zoals armleggers, hoofdsteunen en voetopvang door jullie vervaardigd. Je werkt met diverse materialen zoals schuim, hout en metaal, maar ook textiel Alles draait hierbij om precisie en hoge kwaliteit. De bekledingshoezen worden gemaakt in ons eigen naaiatelier. We leren het je allemaal!

Wie ben jij?
Je herkent jezelf in onze kernwaarden. Je volgt een opleiding in de techniek, als meubelmaker of meubelstoffeerder of hebt deze net afgerond. Je zoekt echt een uitdagende werkplek om het ambacht verder te leren waarin je uitstekend wordt begeleid. Je houdt er ook van om zelfstandig aan voorzieningen te werken. Ben je verder een teamplayer, ben je flexibel en heb je vakmanschap hoog in het vaandel staan? Dan pas jij perfect binnen ons bedrijf.

Wat mag je verwachten?

  • Een informele werksfeer
  • Enthousiaste en gedreven collega’s
  • Unieke leermogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden en vooruitzicht op een vast dienstverband
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Erik de Wild Propitius op 0570-541929 of management@summit-benelux.com