Summit Revalidatietechniek

ondersteunt zoals je wilt.

Summit Revalidatietechniek is een landelijk vooraanstaande specialist in revalidatietechniek. We ontwerpen, maken en bouwen orthesen voor mensen van alle leeftijden met zit- en ligproblemen in de breedste zin van het woord.

De leefwereld en de mogelijkheden en wensen van de gebruiker staan voorop. Op basis hiervan zoeken we de optimale balans tussen comfort en ondersteuning. We fabriceren de orthesen in eigen huis. Dit geeft ons volledige grip op de kwaliteit en leveringssnelheid.

Onze historie.

Summit Revalidatietechniek is al meer dan 25 jaar een landelijk opererende en onafhankelijke specialist in zitten en positioneren. Ruud Wever stond aan de start van het bedrijf, maar  inmiddels staat de tweede generatie aan het roer en is het bedrijf flink gegroeid. Ruud is nog wel altijd nauw betrokken bij het bedrijf en werkt nog enkele dagen per week als orthese adviseur.

 

Onze missie.

Summit biedt de perfecte en op maat gemaakte orthopedische totaaloplossing voor ieder zit- en ligprobleem in de revalidatietechniek.

Onze visie.

Door het verder ontwikkelen van ons productenportfolio, het constant bewaken van onze hoge kwaliteitsnorm en het intensiveren van onze samenwerkingsverbanden, draagt Summit steeds meer bij aan de vergroting van de mobiliteit en zelfredzaamheid van mensen met een fysieke beperking.

Onze waarden.

Betrokken

We zijn van oorsprong een familiebedrijf, dus nauw verbonden met elkaar, maar ook bij wat we doen en voor wie we het doen.

Kwaliteitsgericht

Met jarenlange kennis, ervaring en zelfontwikkelde producten en productieprocessen gaan we voor de perfecte oplossing op maat.

Ontzorgend

We zijn een integrale partner van begin tot eind en denken mee met alle betrokken partijen voor een optimaal eindresultaat.

Verantwoordelijk

Wat we beloven, doen we ook en dat mag gezien worden.

Ambitieus

We hebben een duidelijk doel voor ogen en gebruiken frisse innovatieve ideeën en een flinke dosis lef om daar naar toe te werken.

Samenwerking gaat verder

dan de technische oplossing.

Summit Revalidatietechniek wil de beste oplossingen voor gebruikers van haar orthesen én voor haar relaties in de zorg- en welzijnsketen. We zijn ons bewust van de meerwaarde van goede samenwerking. Daarom houden we onder meer zelf de gebruikersgeschiedenis bij, uiteraard binnen de kaders die daartoe gesteld zijn. En maken we, altijd in overleg, ook rechtstreeks afspraken met gebruikers over aanpassingen, speciale wensen en dergelijke. We ontlasten de zorg- en welzijnsprofessionals waarmee we samenwerken waar dat mogelijk is.

Er zijn voor onze producten financieringsmogelijkheden vanuit bijvoorbeeld de Wet Langdurige Zorg, Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Zorgverzekeringswet en Persoonsgebonden Budget, daarom leveren wij onze producten voornamelijk via dealerbedrijven in medische hulpmiddelen.