Alleen perfect

is goed genoeg.

Een Summit Alpine orthese is een individueel aangemeten, contour-ondersteunend product. We hebben diverse modellen. Elk model heeft zijn eigen kenmerkende eigenschappen. Of er nou een orthese nodig is voor een elektrische rolstoel, voor juist een actieve handbewogen rolstoel, voor een fauteuil in de woonkamer of voor een stoel in een sanitaire ruimte, er is altijd een passende oplossing.

Op onze assortimentspagina staat gedetailleerde informatie over alle mogelijkheden.

Meer weten ?

Waarom een

Summit Alpine orthese ?

  • Gelijkmatige drukverdeling, juiste ondersteuning
  • Ook op langere termijn vormvast
  • Op elk moment vormcorrectie mogelijk
  • Slanke vormgeving
  • Afneembare, wasbare en plooivrije hoezen
  • Brandvertragend en milieuvriendelijk schuim
  • Lange levensduur met behoud van kwaliteit

Balans tussen ondersteuning, correctie en ontspanning.

Summit Alpine orthesen worden nauwkeurig aangemeten door gekwalificeerde en ervaren Summit-professionals. Hiervoor maken wij gebruik van een zeer nauwkeurige afdruktechniek, zodat het eindproduct identiek is aan de maatname.

Zit- en ligproblemen verschillen per individu; dus op basis van de diagnose van de behandelend arts of therapeut zoeken we naar de optimale balans tussen ondersteuning en comfort. Hiermee voldoet de orthese optimaal aan de gestelde criteria.

Moderne technologie en onberispelijke productie.

Onze geavanceerde afdruktechniek en digitale reproductietechnologie vertalen de meetgegevens perfect naar de definitieve pasvorm. Het eindproduct is daardoor 100 procent identiek aan de maat opname.

Vakmanschap en precisie.

Elke orthese wordt vervaardigd uit een zelf ontwikkelde combinatie van verschillende schuimsoorten. Hierdoor is de orthese compact, licht in gewicht en opnieuw te modelleren als zich groei of andere lichamelijke ontwikkelingen voordoen. Met vakmanschap en precisie produceren we de perfecte totaaloplossing.

Optimaal beschermd tegen vocht.

We brengen met behulp van een speciaal samengestelde coating een beschermlaag aan op ons schuim. Zo zijn onze Alpine orthesen optimaal beschermd tegen vocht. Ze gaan daardoor langer mee.

Maatwerk én gepersonaliseerde opties.

Onze Alpine orthese worden voorzien van één of eventueel meer bekledingshoezen. Door ons ruime aanbod aan hoge kwaliteit stoffen is de orthese naar ieders smaak te fabriceren. Bovendien worden de meeste Alpine orthesen zo gemaakt, dat de bekledingshoezen eenvoudig te verwisselen zijn om bijvoorbeeld even te wassen.

Door in huis te vervaardigen, komt alles samen op het juiste moment.

De Alpine orthesen worden op onze werkplaats op de rolstoel gemonteerd. De meeste accessoires worden ook in huis vervaardigd. Ze worden aan de voorziening bevestigd en alle bevestigingen worden door de monteur nog eens zorgvuldig nagelopen.