De Summit werkwijze:

efficiënt, transparant & doelgericht.

We zien het maken van elke voorziening als een project. Deze projectmatige aanpak helpt ons om stap voor stap, maar altijd doelgericht naar een kwalitatief perfect eindresultaat te werken. Gedurende het traject kunnen we precies volgen wat de status van de opdracht is. En door tussentijds nog een passing te doen, borgen we dat het eindresultaat aan alle verwachtingen gaat voldoen.

Wat we beloven, doen we ook en dat mag gezien worden !

Van intake naar levering in 5 weken tijd.

Week 1

Aanvraag en intake

Onze medewerkers van Customer Services helpen u graag. Bij uw aanvragen noteren we direct zoveel mogelijk gegevens en plannen we gelijk het hele traject met alle contactmomenten in. Dat maakt alles wel zo transparant en zo kunnen we gezamenlijk de doorlooptijd tot levering voor de belanghebbende zo kort mogelijk te houden.

Week 2 & 3

Aanmeten, offerte en starten

Binnen twee weken na uw aanvraag komt één van onze adviseurs op locatie om samen met de technisch adviseur en/of therapeut te bekijken wat de beste zit- of ligoplossing is. We maken met behulp van een paszak een vacuümafdruk voor de juiste ondersteuning en positionering. Met een robotarm wordt deze afdruk gedigitaliseerd tot een ontwerp voor onze werkplaats. U krijgt van ons een passende offerte en we beginnen direct met de fabricage.

Week 4 & 5

Afpassen en eindafwerking

Op onze eigen werkplaats maken we de orthese in de juiste maat en pasvorm. Bij aanvang van het project hebben we een afspraak voor een tussentijdse passing ingepland. Tijdens deze afspraak kijken we of de oplossing voldoet aan alle wensen. Daarna komt de orthese terug naar de werkplaats. We zorgen dan voor de juiste afwerking, bekleding en montage. Pas als er een grondige eindcontrole heeft plaatsgevonden is het project klaar voor levering.

Week 6

Levering en nazorg

We komen elke voorziening persoonlijk afleveren, tenzij u dat uiteraard anders wilt afspreken. We lopen de voorziening gezamenlijk nog eens helemaal na om te zorgen dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Mocht er nadat wij weg zijn toch nog iets niet geheel naar wens zijn, laat het ons dan graag weten. We kijken dan samen naar een passende oplossing!