Modulaire mobiliteit:

een standaardoplossing, maar compleet individueel instelbaar.

We bieden met de Summit Alpine orthesen uitstekende maatwerk oplossingen. Soms kan een individueel instelbare standaardoplossing ook uitkomst bieden; zeker voor de iets actievere gebruiker.

Hiervoor werken we samen met een aantal internationale partners en zijn wij in Nederland distributeur voor hun merken en producten. We hebben o.a. uitstekende lichtgewicht rolstoelen van het Canadese merk Motion Composites, de aankoppelbare elektrische Klaxon Klick handbikes uit Oostenrijk en de compleet individueel instelbare rugsystemen van Tarta Design uit Italië.

Motion Composites heeft diverse ultralichtgewicht rolstoelen met een innovatief ontwerp en ultramoderne techniek, ontwikkeld voor optimale wendbaarheid zonder concessies te doen aan de stabiliteit. Er zijn modellen voor jong en oud; zowel vastframe als vouwframe.

Deze kleine, lichte en compacte handbikes zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook om mee te nemen op reis.

Door het wereldwijd gepatenteerde Klaxon Linking System® koppel je als gebruiker eenvoudig zelf iedere handbewogen rolstoel aan de Klaxon Klick handbike met elektrische ondersteuning.

And off you go!

Dit rugsyteem is gebaseerd op een modulair concept.  Het unieke systeem kent ongekende mogelijkheden waardoor het helemaal naar de persoonlijke situatie van de gebruiker is aan te passen.