Modulaire oplossingen:

standaard, maar met tal van mogelijkheden en compleet individueel instelbaar.

We bieden met de Summit Alpine orthesen uitstekende maatwerk oplossingen. Soms kan een individueel instelbare standaardoplossing ook uitkomst bieden; zeker voor de iets actievere gebruiker.

Hiervoor werken we samen met een aantal internationale partners en zijn wij in Nederland distributeur voor hun merken en producten. We hebben o.a. diverse NXT Seating zitkussens. Daarnaast zijn we in Nederland ook de distributeur voor de compleet individueel instelbare rugsystemen van Tarta Design uit Italië.

Dit rugsyteem is gebaseerd op een modulair concept.  Het unieke systeem kent ongekende mogelijkheden waardoor het helemaal naar de persoonlijke situatie van de gebruiker is aan te passen.

 

De rolstoelkussens van NXT Seating zijn speciaal ontworpen om een ideale combinatie van comfort, drukverdeling en eenvoudig onderhoud te creëren. De pre- ischiale steun voorkomt wegglijden en geeft bekkenondersteuning. het middendeel loopt schuiner om de dijbenen goed te positioneren. De radius aan de achetrzijde biedt naast de sacrale ondersteuning ook passende contouren bij een modulair rugsysteem. NXT Rolstoelkussens worden standaard geleverd met een buiten- en binnenhoes. De buitenhoes is een mesh-stof met luchtgaatjes die comfort biedt en de temperatuur laag houdt. De binnenhoes is vloeistofdicht en toch ademend.